eTL
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
На чем вы играете

Результат опроса Результаты
Все опросы нашего сайта Архив опросов
Всего голосовало: 35
Обсудить на форуме
Главная » 2008 » Декабрь » 15 » Попередні підсумки ЛКЛ
Попередні підсумки ЛКЛ
20:23
Привіт Всім!

Як і планувалось, ми провели вже достатню кількість ігор у Лізі, щоб вийти на фінішну пряму. Адже, саме з цьому тижня будуть відбуватись цікаві ігри лідерів груп та непередбачуваних претендентів на вихід у стадію плей офф. Хочеться підвести невелику риску після побаченого та почутого на лізі. Як бачимо, не все так гладко та легко проходить. Радує лише, що до недавнього моменту всі команди притримувались графіку проведення та були досить дисциплінованими, щодо ігор. Звісно, як і завжди, виявилось багато нарікань на організаторів відносно яксті проведення. Ну що ж, скажу лише одне, що з цього моменту будемо старатись оперативно висвічувати лігу та якісно і чітко проводити ігри. Також, буде вирішена проблема ХЛТВ.


Для міста це перша подія, яка змогла зібрати таку кількість молодих і старих гравців, прихильників кс 1.6 одночасно. Хотілося б відзначити таких молодих гравців, як 4ITER, EsQ, greystar, Esenka, freedom, Deda, kayman, student, sanyokk, voodoo. Можна продовжувати цей список, але можливо це ті особистості, які мені запамяталися окремими яскравими моментами, духом і таке інше. Щодо команд, то думаю тут нема рівних команді LiQuiDaTioN за своєю яскравою грою та виявом напрочуд сильного характеру, як для такої молодої тіми. Приз глядацьких симпатій вже у ваших руках хлопці).
Наступна половина ліги покаже нам гру більш досвідчених та сильних команд, де, на мою думку, має розгорнутися справжня чоловіча бійня).

Прохання до Всіх, слідкувати чітко за АПДЕЙТАМИ на порталі, адже наближаються новорічні свята, і тому багато команд просять перенести ігри. Тому переноси будуть ставитись навіть за декілька годин до самого матчу. Прошу, з розумінням віднестися до такого факту, щоб не порушувати графіку закінчення лигі до Нового Року.

Після Нового Року, після закінчення ліги, відкрию невеликий секрет, буде проводитись невеликий чемпіонат міста по кс 1.6 у форматі 2х2! А ще, ми накінець відкриваємо наші сервери, де кожна луцька тіма матиме можливість як тренуватись на ДМ серверах так і на кланвар серверах, на яких пінг до Києва буде не більше 20 мс. Дякуємо за підтримку технічного спонсора ДАТАГРУП.
Як кажуть свята наближаються).

ГЛ І ХФ ВСІМ!!!
Просмотров: 995 | Добавил: sk1f | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Декабрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz